Connect with us

Hír

A Raiders nem zárja ki a Mack-trade lehetőségét

Miközben a Rams és Aaron Donald egyre közelebb kerülnek egy hosszú távú, rekordnagyságú szerződés összehozásában, addig a Raiders és Khalil Mack továbbra sem tud még csak a közelébe sem kerülni egynek. Az oaklandi csapat pedig egyes információk szerint a trade blockra tette Macket, de legalábbis nem zárkóznak el attól, hogy elcseréljék a 2016-os év legjobb védőjátékosát.

 

 

Arról már volt szó, hogy nagyjából egy tucatnyi csapat kereste meg a Raiderst, hogy beszéljenek Mackről, de nyilvánvalóan eddig nem született olyan ajánlat, ami elnyerné a Raiders tetszését. A ProFootballTalk információi szerint négy csapat érdeklődik igazán komolyan (legjobb tipp: Jets, Packers, Colts, Giants) és ők próbálják aktívan kitalálni, hogyan is tudnák megszerezni a kiváló pass rushert.

 

Az egész helyzet igazán különös. Állítólag Mack nem kapott ajánlatot február óta a csapattól és jelenleg úgy néz ki, hogy a Raiders kivárja, hogy hajlandó-e Mack meccsenként 814 ezer dollárt bukni az alapszakaszban. Ha nem, akkor a csapat rövidtávon jól járt, de nagy kérdés mi lesz a felek közt a jövő évtől. Ha viszont Mack hajlandó kiülni meccseket, az mindent megváltoztathat és felgyorsíthat. Meg persze az is, ha valaki olyan ajánlattal áll a Raiders elé, amit nehéz visszautasítani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!