Connect with us

Hír

A Redskins leigazolta Adrian Petersont!

Írtunk róla, hogy a Redskins több futót is próbajátékra hívott, köztük volt Adrian Peterson is, akit végül le is igazolt a csapat egy évre. Ugyan Jay Gruden elmondta, hogy tele vannak jó futóval Guice kiesése után is, azért mégis hoztak egy veterán játékost a keretbe. Úgy tűnik tehát, hogy nem teljesen bízik a stáb Rob Kelley és Samaje Perine tehetségében.

 

Petersonnak ez lesz a 12. szezonja az NFL-ben és már csak 37 yardra van szüksége ahhoz, hogy a top10-be kerüljön az örökranglistán. A Redskins lesz a negyedik csapata karrierje során, de érdekesség, hogy 16 hónappal ezelőttig csak egy együttesben, a Vikingsban szerepelt. Az is érdekes, hogy épp legutóbbi csapata, a Cardinals ellen kezdi meg majd az évet a fővárosi csapat színeiben.

 

 

Peterson egyébként már eléggé kiöregedettnek tűnt tavaly, a 37 kvalifikáló futóból a 32. legjobb volt sikerességi mutatót figyelembe véve. A Redskinsbe ellenben jól illik, hiszen ők sem túl hatékonyak, ellenben első kísérletre szinte mindenkinél jobban szeretik futtatni a labdát. Nézzük mennyire tökéletes párost alkotnak, első félidei első kísérletes szituációkban:

 

Adrian Peterson:

  • 3,48 yard per carry (34. legjobb a 37 kvalifikáló játékosból)
  • 39%-os sikerességi ráta (32.)

Washington Redskins:

  • 55%-ban futnak első kísérleten (8. legtöbb, miközben sokkal hatékonyabb passzolni)
  • 42%-os sikerességi ráta és 3,5 yard per carry (30. legjobb a 32 csapatból)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!