Connect with us

Hír

Adams: Tavaly a Jets csak a kötelező minimumot akarta kiadni magából

Jamal Adams amint belépett a Jets öltözőjébe, egyből letette a névjegyét és elkezdte megváltoztatni az öltözői kultúrát. Ő egy igazi győztes típus az LSU egyetemről, és utál veszíteni. A Jetsnél viszont a veterán játékosok már beletörődtek a sok vereségbe és nem adtak bele apait-anyait – legalábbis Adams szerint.

 

 

Mindenki hozzá volt szokva a vereségekhez. Egyszerűen érezni lehetett a légkörben. Beléptem és azt láttam, hogy mindenki csak a kötelező minimumot akarja csinálni. Nem adtak bele apait-anyait. Nem akarták megtenni az extra erőfeszítést. Nem akarták a kényelmetlen dolgokat, de ahhoz, hogy nagyszerű légy, ezeket is be kell vállalni. Hajlandónak kell lenned feláldozni dolgokat és megcsinálni az apró, de fontos részleteket.

 

Adams nem nevezett meg senkit, de később finomította álláspontját és azt mondta, azokról beszélt, akik már nincsenek a csapatban, mint például Mo Wilkerson vagy Sheldon Richardson, akiknek szokásuk volt elkésni meetingekről. Azt tudjuk, hogy újabban célja a Jetsnek, hogy igazi győztes mentalitású játékosokkal tömje tele a keretét és eltávolítsa a problémás játékosokat, bármekkora sztárok is. Aztán hogy mennyire sikerült ennek megmutatkoznia a W-k számában, majd kiderül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!