Connect with us

Hír

Celek inkább visszavonul, mint hogy a Cowboysban játsszon

Miután az Eagles sok hosszú év után kivágta, Brent Celek még tavasszal azt mondta, hogy nem akar visszavonulni, játszani akar. Most viszont úgy tűnik, megváltozott a tight end véleménye a dologról.

 

Azt hiszem inkább a visszavonulás felé hajlok. Volt pár ajánlatom, de egyik sem volt olyan jó, hogy megérje elhagynom a várost, ahol 11 éve lakom és ahol az utolsó évemben Super Bowlt nyertem. Nem lenne jó érzés másik mezt magamra öltenem.

 

 

 

Celeket egy bizonyos csapatról külön meg is kérdezték. A csoportrivális Cowboys ugyanis nagyon rosszul áll tight endekből Witten áprilisi visszavonulása miatt.

 

Nincs az az isten. Szerinted játszanék a Cowboysban? Philly az otthonom. Ha 10 milliót ajánlanának, akkor sem mennék oda.

 

Na nem mintha a Cowboys ajánlana neki 10 millió dollárt. Nem is próbáltak veterán tight endet igazolni egyelőre és próbálják beépíteni a fiataljaikat. Hogy esetleg a keretszűkítésekkor megpróbálnak-e szerezni valakit, az még lehetséges persze és akár Celek is kaphat még ajánlatot augusztus végén – szeptember elején valahonnan, de jelen állás szerint úgy néz ki, hogy nem látjuk őt többet futballpályán játszani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!