Connect with us

Érdekességek

Donald szerződése mellett Suh-é tescósnak tűnhet

Egyelőre nincs semmi biztos, de a legfrissebb hírek szerint Aaron Donald egy évi 22 millió dolláros szerződést kaphat a Ramstől, amiből 80 millió dollár garantált. Ha ez megtörténik, akkor nemcsak, hogy közel annyit fog keresni, mint például Aaron Rodgers, de ő lenne minden idők messze legdrágább védője.

 

 

 

Ndamukong Suh 2015-ben 6 éves, 119 millió dolláros szerződést kapott a Dolphinstól, ami 60 millió dollárnyi garantáltat tartalmazott, és jó esély van rá, hogy Donald is hasonlót kap. 6 év, 132 millió dollár és 80 millió garantált – belegondolni is félelmetes. Ennél nagyobb szerződése egyébként csak három játékosnak lenne az egész NFL-ben: Matt Ryan (150 millió dollár), Jimmy Garoppolo (137 millió dollár), Matt Stafford (135 millió dollár).

 

Természetesen egy 5 éves, 110 millió dolláros szerződés is elképzelhető, ami az ideivel együtt további hat évre szólna, de a 110 millióból a 80 millió garantált már eléggé túlzás lenne még akkor is, ha nem is mind lenne teljesen garantált. A Ramsnek egyébként 1 millió dollárnyi cap space-sze van, de ez simán belefér: Donald idei 6,8 milliós fizetését lecsökkentik 1 millió környékére, majd az így felszabaduló pénz akár arra is elég lenne, hogy 30 millió dollárnyi aláírási bónuszt adjanak neki (amit ugye öt részre el kell osztani).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!