Connect with us

Hír

Egy holtszezonon belül másodszor cserélték el Ryan Switzert

Mindössze 121 nap telt el azóta, hogy a Dallas Oaklandbe küldte tavaly draftolt negyedik körös elkapóját/visszahordóját, Ryan Switzert, most pedig a Raiders küldte őt Pittsburghbe. A Dallas egy védőfalembert, Jihad Wardot kapott érte cserébe, a mostani üzletben pedig draftpickek cseréltek gazdát.

 

 

A Steelers a 2019-es ötödik körös választási jogát küldi Oaklandbe Switzerért és a Raiders 2019-es hatodik körös pickjéért. Ez azt jelenti, hogy mivel a várakozások szerint a Steelers jobb csapat lesz a Raidersnél, a pittsburghieknek még csak egy kört sem kellett hátramozogniuk a draft végefelé, hogy megszerezzék a játékost.

 

Switzernek tavaly újoncként hat elkapása volt 41 yardért és egy négy futása öt yardért, viszont a speciális egységben hasznos volt. Az év során 29 puntot hordott vissza 256 yardért és egy touchdownért. Feltehetőleg a Steelersnél is ez lesz az elsődeges feladata, hiszen az, hogy az elkapókból gyengén álló Cowboys, majd később a Raiders is kifejezetten olcsón túladott egy hátsó körös újonc fizetéssel rendelkező játékoson azt jelenti, hogy a támadósorban nem feltétlen végzi a legjobban a dolgát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!