Connect with us

Hír

Érdekesen alakul a Browns és Dez kapcsolata

Nagyon érdekes volt éjjel követni a Cleveland Browns és Dez Bryant kapcsolatát, ugyanis vannak fejlemények és mindkét fél elég nyíltan beszél a dolgokról.

 

John Dorsey, a Browns general managere elmondta, hogy jövő héten több elkapót is próbajátékra hívnak, majd riporteri kérdésre azt is kikotyogta, hogy Dezt is nagyon szívesen látnák, ha felvenné a telefont. Nem semmi dolog egy csapatvezetőtől nyíltan odaszúrni egy szabadügynök játékosnak…

 

 

Dez egyébként aktív volt twitteren az éjjel és kifejtette a saját álláspontját. Elmondta, hogy nem bánná, ha a Brownsban játszana, de egyelőre szeretne teljesen egészséges lenni, szeretné rendbe rakni magát. Kitért arra is, hogy tavaly törött lábfejjel játszott annak érdekében, hogy a csapatát és szurkolóit kiszolgálja, de utólag úgy látja, hogy nem feltétlen volt ez jó döntés. Idén viszont szeretne teljesen egészséges lenni, hogy legjobb formájában legyen.

 

Később már azt írta Dez, hogy jövő héten megy a Brownshoz egy vizitre, aztán majd kiderül, hogy meg tudnak-e egyezni a felek.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!