Connect with us

Hír

Fél védőfalával hosszabbított a Bengals

A Bengals jelenleg a liga egyik legjobb védőfalával rendelkezik és két legnagyobb nevű sztárjukkal épp most hosszabbítottak szerződést. Geno Atkins és Carlos Dunlap is új kontraktust kapott, így a Bengals történetének első és második legtöbb sacket jegyző játékosa még jó pár évig marad a csapatnál.

 

 

Atkins négy éves, $65,3 milliós szerződést kapott, amivel a legjobban fizetett 30 éven felüli nem-irányító lett az NFL-ben. A liga egyik legjobb belső védőfalembere szerződése utolsó évébe lépett volna, így viszont 2022-ig marad a csapatnál. A 29 éves Carlos Dunlap további három évre írt alá összesen $45 millióért.

 

Atkins és Dunlap együtt 58 sacket szereztek az elmúlt három évben (éppen 29-et fejenként), ez pedig a legtöbb bármelyik egy csapatban játszó duó közül az NFL-ben. Atkins hatszoros Pro Bowler, kétszeres első csapatos- és egyszeres második csapatos All-Pro, Dunlap pedig kétszeres Pro Bowlernek mondhatja magát. Mindketten a 2010-es drafton érkeztek a Bengalshoz (Dunlap a második-, Atkins a negyedik körben) és értelemszerűen teljes karrierjüket Cincinnatiben játszották le.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!