Connect with us

Fantasy

FK! Fantasy 2018 – Top 14 Tight End

Az egyik leghálátlanabb fantasy poszt a tight endeké, mert az első három-négy prémium pick után már elég inkonzisztens választások vannak. Minden évben berobban valaki, de minden évben be is sül valaki, így aki viszonylag későbbre hagyja a TE választást, az a szerencsére is hagyatkozik.

 

 

1. Rob Gronkowski

 

Nem is nagyon kell indokolni, hogy miért minden idők legjobb tight endje az első. Gronk igazából fedezhetetlen és még ha ideiglenesen meg is tudjuk akadályozni, hogy labdát kapjon, egy egész meccsen keresztül esélytelen a semlegesítése. Stabilan szállítja a WR1 pontokat, egyedül az egyre gyakoribb sérülései lehetnek aggasztóak.

 

2. Travis Kelce

 

A Chiefs játékosa tavaly ideig-óráig felvette a harcot Gronk ponttermelésével, de ő már valamivel kiszámíthatatlanabb játékos. Mahomes érkezésével pedig lehet kisebb lesz a kihasználtsága is. Ettől függetlenül a Chiefs offense egyik motorja és sok labdára számíthat.

 

3. Zach Ertz

 

A második és a harmadik helyen csak az döntött Kelce javára, hogy Ertz mellé érkezett egy fiatal, tehetséges TE, aki néha fog elvenni targeteket a rutinos játékostól. Ertz hasonlóan az első két választáshoz, nagyszerű szezont futott és a meccsek nagy részén tarthatatlan is volt.

 

4. Delanie Walker

 

Nálam már Walker sem tartozik a biztos pick kategóriába, de még bőven az átlag feletti pontmennyiséget várhatjuk tőle. Nem lesznek akkora meccsei, mint az első három játékosnak, de nem is találjuk nulla pont közelében a statisztikáinkat vele a rosteren. Kora miatt már egyre kevésbé bízok benne, de még elnyűhetetlennek tűnik.

 

5. Kyle Rudolph

 

Cousins még a fővárosban aktívan támaszkodott a tight endjeire és szerintem ez új csapatánál sem lesz másképp. Diggs, Thielen és Cook sok targetet fog elvenni tőle, de nem várok nagy visszaesést a ponttermelésben.

 

 

6. Evan Engram

Engram az egyik fiatal a listámon, mégpedig azért, mert tavaly előrelépett, amikor kellett, és megmutatta, hogy biztos célpont tud lenni egy akadozó offense-ben is.

 

7. Jimmy Graham

 

Kicsit félek Grahamtől, mert a Seahawksban inkább volt rossz vagy inkonzisztens, mint jó, ellenben az egész támadójáték nem feküdt neki. Most Green Bayben egy sokkal inkább Graham-barátabb környezet vár rá, de továbbra is vannak kétségeim, hogy láthatjuk-e az igazi Grahamet.

 

8. Trey Burton

 

Burton nem igazán nagy név a ligában, de egy számára tökéletes helyre került. Matt Nagy offense-e nem csak kedvez a tight endeknek, de aktív részesei is a passzjátéknak. Azt már az eddigi két előszezon meccs alatt is láttuk, hogy a kémia tökéletes Trubiskyvel, így kinéz egy átlagon felüli év is.

 

9. Greg Olsen

 

Olsen utoljára robbanthat egy nagyot, mert se kora, se sérülései miatt nem látok benne már hosszú távon egy aktívan ponttermelő játékost. A Panthers offense és Newton viszont továbbra is ki van szolgáltatva, hogy bevonják a játékba, így idén még helye van a legjobbak között.

 

10. David Njoku

 

Innen már teljesen zavaros a lista, mert egyik tight endben sem bízom igazán, de mindenki mellett lehet felhozni érveket. Njoku mellett például azt, hogy a Browns offense végre lángra lobbanhat és Taylor vagy akár Mayfield is potensnek tűnik mögötte.

 

 

11. Geogre Kittle

 

Kittle egy másik fiatal edzőzseni támadójátékának a kedvezményezettje lehet. Shanahan rendesen kavarja a kártyákat, amiből Kittle is jól jöhet ki. Nem utolsó sorban előtte/mellette nem hemzsegnek a jó elkapók sem.

 

12. Vance McDonald

 

A Steelers támadójátékának talán kevésbé alappillérei a tight end játékok, de McDonald mutatott szép mérkőzéseket tavaly. Most már jobban összecsiszolódtak Big Bennel, így kinézek belőle egy korrekt évet.

 

13. Jack Doyle

 

Az egész Colts támadójáték Luckon múlik, így Doyle szereplése is egy megelőlegezett bizalom annak, hogy Luck végig tudja játszani az évet. Ebben az esetben ugyanis Doyle az egyik kedvenc célpontja lehet.

 

14. Jordan Reed

 

Reed az egyik legjobb tight end a ligában, tehetség alapján kristálytiszta top5 a szememben, de az isten mentsen meg a sérüléseitől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!