Connect with us

Hír

Fűvel a kocsijában kapcsolták le a Browns újonc elkapóját

Corey Coleman elcserélése azt is jelenthette a Brownsnál, hogy a negyedik körös újonc Antonio Callaway számíthat nagyobb szerepre. Egy nap sem telt el, és jó Browns-módra jött is a rossz hír: Callawayt marihuánával a kocsijában kapcsolták le vasárnap éjjeli háromkor. Másnap egyébként – az esetről nem tudva -, a Browns a kezdőbe jelölte az első, nem hivatalos depth charton.

 

 

Callaway jelenleg azzal védekezik, hogy jó ideje nem használta az autóját, haverjai vezették azt, és nemrégiban szállították át neki Floridából Clevelandbe, így nem is tudhatta, hogy az ülése alatt marihuána található.

 

Callaway már a drafton is azért csúszott, mert egy hülyegyerek volt különböző problémákkal (a 2017-es szezont teljesen kihagyta), többek közt többszöri megbukott drogteszt miatt, amiből az egyik a Combine-on volt. Egy játékosmegfigyelő konkrétan azt mondta, hogy 100%, hogy lesz megbukott tesztje a profik közt, ezt a scouting reportba is nyugodtan bele lehet írni. A Browns felcserélt érte a negyedik körben (a Patriots helyére) és remélte, hogy az egyébként kifejezetten tehetséges játékos majd megjavul. Egyelőre nem jó úton halad.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!