Connect with us

Hír

Jeffery kihagyja a szezon elejét

Alshon Jeffery tavaly 57 elkapást, 789 yardot és 9 TD-t szorgoskodott össze az Eagles számára (harmadik, második és első a csapatban az adott mutatókban), a rájátszásban pedig még egy szintet lépett és 12 elkapással, 219 yarddal és 3 TD-vel zárt a a playoffot. Ez igazán nagy szó volt úgy, hogy a szezon nagy részét sérült vállal játszotta végig. Ezt a vállat kellett megműteni a szezon végeztével és emiatt nem léphet majd pályára a 2018-as idény elején.

 

 

A hírek szerint az első két meccset ki kell majd hagynia az elkapónak, tehát a Falcons, illetve a Buccaneers elleni találkozókat. Korábban volt róla szó, hogy hosszabb időre partvonal mellé szorul, de végül nem kell PUP listára helyeznie az Eaglesnek, ami azt eredményezte volna, hogy csak a 6. forduló után térhetett volna vissza.

 

Jeffery távollétében Mike Wallace, Nelson Agholor és Mack Hollins lehet a kezdőben, az viszont érdekes kérdés, hogy Agholort kirakják-e szélre, vagy marad a slotban. Az első két héten egyébként több két tight endes formációt is láthatunk majd az Eaglestől, így kompenzálva Jeffery távollétét. Ezzel pedig Zach Ertz mellett az újonc Dallas Goedert kaphat nagyobb szerepet a célterület közelében.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!