Connect with us

Hír

Jerry Jones: Nem cserélném el az arany zakóm még egy Super Bowlra

Mit adnátok meg, hogy a csapatotok Super Bowlt nyerjen? Jerry Jonesnak már három összejött a Cowboys tulajdonosaként, de az utóbbi 20 évben nem kerültek hozzá közel sem. A Hall of Fame-ba tavaly beiktatott Jones állítólag bő 20 évvel ezelőtt, még a legutóbbi Super Bowlju előtt alkut kötött az ördöggel Istennel, amikor is arra kérte a mindenhatót, hogy ezt az egyet adja meg neki, utána soha többé nem fogja kérni. Azóta Jones ezt eléggé megbánta már és többször próbálta újratárgyalni a feltételeket. Az viszont biztos, hogy a pénzt egyáltalán nem sajnálná, ha az garantálna még egy gyűrűt.

 

Lesokkolna, ha tudnátok, mekkora csekket írnék, ha az garantálna egy újabb Super Bowlt. Szemérmetlen lenne. Nincs olyan dolog pénzügyileg, amit ne adnék meg egy Super Bowlért.

 

 

Mondott viszont még valami érdekeset Jones, miszerint az arany zakóját nem cserélné el egy újabb Super Bowlra. Ezzel mondjuk nem feltétlen lesz szimpatikusabb a Cowboys szurkolói között, pedig a fentebbi idézet melengethette volna a dallasiak szívét.

 

Persze azt Jones is tudja, hogy a fizetési sapka világában a csapatok pénzügyi szituációja nem jelent semmit, ha a Super Bowl megnyeréséről van szó – ehhez világverő keretet kell építeni, amit nem lehet csak pénzzel megoldani, mint például a labdarúgásban. Az biztos, hogy Jonesnak lenne mit a tejbe aprítania, hiszen a Forbes 5,6 milliárd dollárra becsüli a vagyonát, amiből a Cowboys ér 4,2 milliárdot, mint legértékesebb NFL-csapat.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!