Connect with us

Hír

Johnathan Cyprien el van átkozva Tennesseeben

Bekövetkezett az, amitől a legjobban féltek a Titansnél. A szerdán sérülést szenvedő Johnathan Cyprien ACL-szakadást szenvedett, ami miatt számára máris véget ért a 2018-as szezon.

 

 

A 28 éves safety nem teszi ki az ablakba a Tennesseeben nyújtott éveit, az egyszer biztos. A tavaly a csoportrivális Jaguarstól távozó játékos egy breakout szezon után érkezett Nashville-be, ami a szerződésén is meglátszott (4 év, $25 millió, $9 millió garantált). Szükség is volt egy jó strong safetyre a csapatnak, ám ezt nem tudta nekik elhozni Cyprien. A 2017-es szezon nyitófordulójában rögtön megsérült, ami miatt a következő 6 héten nem állt a csapat rendelkezésére. Visszatérését követően pedig elég gyenge játékot tudott felmutatni, ami miatt sorra kapták róla az elkapásokat (29/41), yardokat (375), TD-ket (3).

 

Számára tehát kérdőjelessé vált a folytatást a Titansnél. Bár még lenne két év hátra a kontraktusából a szezon végén, nem biztos, hogy ezzel élnek is a csapatnál. Jövőre ugyanis $1,5 millió halott pénz benyelése ellenében $5,250 milliót felszabadíthatnak a salary capből, ami egy 29 éves, sérülésből visszajövő, rosszul játszó safetyért ajándék hely lehet a fizetési keretben.

 

A pótlásáról Mike Vrabel főedző igyekszik mihamarabb gondoskodni. Mivel a rosterük elég szűk a safety poszton, ezért a szabadügynök játékosok közül szemezget. Kenny Vaccaro, Eric Reid és Mike Mitchell már repült is Tennesseebe egy próbajáték erejéig, vélhetően közölük fognak valakit leigazolni Cyprien pótlására.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások