Connect with us

Hír

Kamara: A szart is kivertük volna az Eaglesből az NFC-döntőn

A New Orleans Saints csak másodpercekre volt attól, hogy ott legyen a konferenciadöntőben, azonban jött Case Keenum és Stefon Diggs (na meg Marcus Williams) és velük együtt Minnesota Miracle, amivel végül a Vikings játszhatott az Eaglesszel az NFC-döntőn, ahol sima vereséget szenvedtek. Alvin Kamara, a Saints futója és nem mellesleg az Év Újonc Támadója állítása szerint viszonylag könnyen túltette magát a történteken, de aztán nagyon frusztrálta, hogy a döntőben az Eagles 38 megválaszolatlan pontot tett fel a táblára a Vikings ellen. Kamara úgy érezte, hogy ha ők vannak ott, simán megverik az Eaglest.

 

 

A szart is kivertük volna az Eaglesből, mert akkor nagyon jól nyomtuk. Ha nyertünk volna a Vikings ellen, tudtam, hogy senki nem állíthat meg, miután úgy visszajöttünk azon a meccsen.

 

Azt az Eaglest persze nem lett volna egyszerű legyőzni, annyira ihletett formában játszottak. Abban viszont lehet valami, hogy teljesen más lelki állapotban érkeztek volna Kamaráék Philadelphiába egy megfordított meccs után, mint a Vikings, akik átélték a csodát és talán nehezen tudtak újra felpörögni az NFC-döntőre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!