Connect with us

Hír

Közel lehet a megállapodás Donald és a Rams között

Egyre több olyan információ érkezett a napokban, hogy közelednek az álláspontok Aaron Donald és a Rams közt a várva várt szerződésről és Jason La Canfora mai tweetje alapján már a Rams következő előszezonmeccse, tehát a szombat Raiders elleni összecsapás előtt megszülethet a megállapodás, ráadásul erről árulkodik egy nagyszabású sajtótájékoztató szervezése is.

 

 

Múlt héten már állítólag azonos “irányítószám” alatt voltak az elképzelések, Sean McVay főedző pedig azt is elmondta a hétvégén, hogy felerősödtek a tárgyalások, így tehát minden jel arra mutat, hogy hamarosan megegyezhet a liga legjobb védőjátékosával a Los Angeles-i csapat.

 

Érdekes kérdés, hogy vajon hatással lesz-e ez az üzlet egy másik top védőjátékos, Khalil Mack szerződésére, hiszen lehetett spekulálni, hogy egymásra vár a két játékos, hogy aki később ír alá, átugorhassa a másikat fizetés terén. Elsőre tehát azt gondolnánk, hogy a Donald-üzlet elősegítheti majd a Mack-üzletet is, persze csak akkor, ha Donald nem kap hajmeresztő összeget, amihez hasonlót a Raiders nem lesz hajlandó odaadni Macknek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!