Connect with us

Hír

Már nem Paxton Lynch a Broncos csereirányítója

Eljött az, amire sok Broncos szurkoló vágyott: már nem Paxton Lynch a csapat csereirányítója, hanem a másodéves Chad Kelly, aki egyértelműen jobban játszott a Broncos múlt heti előszezonmeccsén. Ezt maga Vance Joseph főedző erősítette meg.

 

 

A tavalyi hetedik körös irányító tehát nagyon hamar kijátszotta a tavalyelőtti első köröst. A legendás Jim Kelly unokaöccse tavaly sérülés miatt nem kaphatott szerepet a támadóknál, most pedig csak az első preseason meccs végéig kellett várni arra, hogy átlépje Lynchet a depth charton. Vance Joseph elmondta, hogy Kelly jól mozgott edzésen és a meccsen is, így kiérdemelte, hogy mostantól ő gyakorolhasson a második csapattal, majd velük lépjen pályára a Bears elleni találkozón is.

 

Lynch számára ez a denveri kaland végét is jelentheti akár, hiszen kevés csapat szokott három irányítóval nekivágni a szezonnak. Ha a kivágása valósággá válik, akkor elkönyvelhetjük a bust státuszát – ha eddig nem tettük volna -, nagyon mellényúlt vele John Elway.

 

Dallasban Jerry Jones pedig áldhatja az eget, hogy nem adott egy kicsit többet anno azért, hogy felcserélhessen a Seahawks helyére és kihúzhassa Lynchet – a tulajdonos elmondása szerint ez álmatlan éjszakákat okozott neki és sajnálta, hogy végül nem adott eleget érte. Végül Dak Prescottal sokkal jobban járt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!