Connect with us

Hír

Penn belement a fizetéscsökkentésbe, marad a Raidersnél

A Raiders napok óta arra kérleli Donald Pennt, a csapat bal oldali tackle-jét, hogy menjen bele egy fizetéscsökkentésbe – különben ki fogják vágni. Penn pedig most beadta a derekát.

 

A kiváló falember alapfizetése $6 milliót volt eddig, amiből $3 millió volt garantált és tartalmazott még $2,5 millió ösztönzőt is. A szerződésmódosítás értelmében a 35 éves, komoly sérülésből visszatérő játékos kontraktusa csapatbarátabb lett (pontos részletek egyelőre nem ismertek), cserébe Penn több garantált tartalmat kapott a következő két évre.

 

 

Penn egyébként épp tavaly holdoutolt új szerződésért, akkor kapott is egy két éves, $21 milliós hosszabbítást, most viszont visszavágott ebből egy kicsit a Raiders. Penn egyelőre nem áll a csapat rendelkezésére, hiszen a PUP listán van, de állítólag hamarosan edzésbe állhat. A Raiders épp idén draftolta az első körben hosszú távú helyettesét Kolton Miller személyében, aki így a fal bal oldalán gyakorolhat Penn visszatéréséig, azt követően pedig át fog állni a fal jobb szélére.

 

Érdekesség egyébként, hogy Penn Jon Gruden alatt kezdte el karrierjét még Tampában 12 évvel ezelőtt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások