Connect with us

Hír

Takarítanak a csapatok

Három viszonylag nagyobb név került lapátra nemrég: a Jets kivágta a rúgó Cairo Santost, a Chiefs megvált Charcandrick Westtől, a Raiders pedig elküldte a tavalyi második körös pickjét.

 

 

Santos egy kifejezetten jó rúgó, legalábbis akkor, amikor egészséges. Ez azonban nem jött össze neki az elmúlt másfél évben, így a Jets egyszerűen elküldte. A helyére egyébként érkezett a Seahawkstól kivágott Jason Myers, akit Sebastian Janikowski túrt ki a kezdő pozícióból.

 

West is egy kifejezetten jó futó, vagy legalábbis annak tűnt: 2015-ben 160 futásból 643 yardot szerzett és elkapásokban is hasznos volt. Azonban Kareem Hunt és Spencer Ware mögött felesleges volt, tavaly már csak 18 labdacipelést kapott.

 

A Raiders pedig a 2017-es második körös pickjét, Obi Melifonwut küldte el. A safety tavaly egyszer kezdett, ötször lépett pályára, összesen pedig hét tackle-re futotta tőle, sérülések miatt ugyanis nem volt beverhető. Balszerencséjére idén sem az, a Raiders pedig hamar megelégelte a dolgot és kivágta az IR-en lévő újoncot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!