Connect with us

Érdekességek

Thielen harmadannyit ér, mint Diggs!

Ha van valaki, aki nem lehet maradéktalanul boldog a Vikingsben Stefon Diggs 5 éves, 72 millió dollár szerződése után, az Adam Thielen. Ő ugyanis tavaly csak egy 4 éves, 19,2 millió dolláros szerződést kapott a csapattól, és bár vitathatatlan, hogy Diggs a tehetségesebb játékos, az elmúlt két év alapján közel sem biztos, hogy nem Thielen volt a hasznosabb.

 

 

 

 

Thielen az elmúlt két évben 160 elkapást szerzett, 2243 yardot és kilenc TD-t, míg Diggsnek eddig egyetlen egy 1000 yardos szezonja sincs és az elmúlt két évben 1752 yardra és 11 TD-re volt képes. Persze a két elkapó alapvetően más játékot játszik és más a feladata a pályán, a statisztikák nem feltétlenül mutatják meg a valós értéküket, az azonban biztos, hogy Diggs nem ér 10 (!) millió dollárral többet, mint Thielen (4,8 millió dollár/év vs. 14,4 millió dollár/év).

 

Thielen draftolatlanként került a ligába és egyetlen jó – a harmadik – szezon után kapott új szerződést a csapattól. Azonban tavaly megmutatta, hogy mennyire is értékes játékos és nem lenne meglepő, ha például jövőre belekezdene egy intenzív kampányba a fizetésének megemelése érdekében. Az ugyanis valahol nonszensz, hogy ő a 48. legjobban kereső elkapó a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!