Connect with us

Hír

TRADE: Csak szerzett egy irányítót a Seahawks!

John Scnheiderék mindenáron szerettek volna egy backup irányítót Russell Wilson mögé. Mi sem bizonyítja jobban, minthogy Jacoby Brissettért sem sajnáltak volna egy 2. körös draftcetlit postázni. Most olcsóbban megúszták.

 

 

A cserealany végül a Green Bay Packers lett, azon belül is Brett Hundley. Hundley Rodgers tavalyi sérülésével sok lehetőséget kapott tehetsége megmutatására, de egyelőre még messze nem áll készen a kezdőre, sőt, a csere szinttel is lehet vitatkozni esetében. A Packersnél is így gondolták, amikor megszerezték DeShone Kizert a Brownstól, hátha a versenyhelyzet kihoz Hundley-ból valami pluszt. Nos nem így történt, Kizer jobban tetszett az előszezonban a szakmai stábnak, így áruba bocsátották immár harmadik számú irányítójukat.

 

Az ellenérték egy 2019-es draftpick lesz, egyelőre nem tudni az értékét. A 2018-as szezonra így olcsón szereztek egy csereirányítót, viszont jövőre már új szerződést kell neki adni. A korábbi UCLA irányítónak hasonló stílusa van mint Wilsonnak, ez fő szempont volt a backup játékos kiválasztásában. Ezzel Austin Davisnek vélhetően ismét búcsút mondanak Seattle-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!