About the author

5 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Erre feltétlen tippelek:

  Patriots – egyetértek az elhangzottakkal, remélem nem ez lesz az év amikor 11-5 vagy rosszabb lesz a csapatom. 12-4 (13-3) Az AFC South ellen a Patriots 2010 óta 20-0, de idén akár Texans akár Jaguars lehet buktás, és most a Titans is szívni fogja magát, szerintem ők kisebb eséllyel. Colts nem komoly. Steelers szerintem idén sem. Papírforma vereség Chiefs, at Miami (ha belefér – ha bye weekhez kötelező akkor nem), erősen bukható Vikings, Packers. Úgyhogy ebből a 4 vereség simán összejöhet és még szokott lenni egy váratlan is, de most ne legyen.

  Dolphins 10-6 (9-7) Erősebb szezont várok tőlük. Szerintem alulértékelt csapat.

  Bills – 9-7 (8-8) Kezdenek jó érzéseim lenni Josh Allennel kapcsolatosan, igen nagyon nehéz az eleje, de teher alatt nő a pálma. A védelem nem borzalmas.

  Jets – 6-10 (5-11) Ha megtartanák Teddyt akkor jobbnak gondolnám őket, de Darnoldtól az első évében még ez is kicsit optimista.

 2. 2

  chester

  En a dolphinshoz varnek egy kicsit bovebb indoklast :D

 3. 3

  csak ezt ne

  A veszteségeiket Landry, Suh én nem érzem olyan súlyosnak, Tannnehill jobb lesz mint Cutler, Amendola erősítés lesz, a futás is rendben lesz, jó közepes védelem, és Gase-nek is az állásába kerülhet, ha gyengék lesznek.

  A csoportban 3-4 meccset hozhatnak idén, ha minket is elkapnak, ahogy szoktak. Colts, Detroit, Berars, Cincin valószínű, a Texans, Raiders, Titans hármasból kellene 1-2 bravúr. Az igazi kérdések a szokásos decemberi kipukkadásukkor kerülnek előtérbe. Az utolsó 4 meccsből Patriots, at Vikings, Jaguars, at Bills ha menne kettő akkor PO közeli lesz a csapat.

 4. 4

  chester

  En pont Gase-Tannehill miatt gondolom, hogy nem lesz jo szezonjuk, pedig van ott boven jo alapanyag.

 5. 5

  Arnold Patsenegger

  Én meg pont a Jetstől várok meglepetést, tavaly is mindenki lenézte őket aztán a semmiből kihozták a maximumot. 5 wint úgy hogy szerintem az idei csapat jobb és most már megvan az új irányítójuk, még ha újonc is. Azt mondom hoznak egy 7-9 et.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team