Connect with us

Hír

Tyreek Hill: A Chiefsé lesz a legjobb offense a ligában

Tyreek Hill rövid idő alatt kinőtte magát a visszahordó, illetve gadget player játékoskategóriából és az NFL egyik legrettegettebb elkapója lett. Sebessége olyan elképesztő, hogy kvázi senki nem tudja tartani vele a lépést. A másodéves Patrick Mahomes személyében pedig olyan társat kapott, akinek a labdáit nem lesz könnyű túlfutnia.

 

Úgy érzem én vagyok a leggyorsabb és a legjobb a posztomon. Mindent meg tudok csinálni, amit kell útvonalak kapcsán és én vagyok a leggyorsabb.

 

 

A Chiefs támadósor tényleg tele van playmakerekkel. Hill mellett itt játszik a Gronkon kívüli liga legjobb tight endje, a tavalyi év “futóbajnoka” Kareem Hunt, a két első körbe kerülő Sammy Watkins és a szintén két első körbe kerülő Pat Mahomes. És mindezeket a játékosokat egy kiváló edző, Andy Reid irányítja.

 

Tudom, hogy a miénk lesz a legjobb támadósor az NFL-ben, kétség kívül. Miénk a legjobb tight end, a legjobb futó, miénk a liga legjobb mélységi elkapói közül kettő, remek a támadófalunk és van egy Hall of Famer edzőnk. A határ a csillagos ég. Most rajtunk a sor, hogy össze is rakjuk a puzzle darabokat.

 

Kétségkívül nagyon látványosnak ígérkezik a Chiefs támadójátéka, az viszont nagy kérdés, hogy mennyire lesz hatékony, illetve hogy a védelem tudja-e tartani a lépést.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások