Connect with us

Hír

Újabb kezdőjével hosszabbított a Rams – aki még mindig nem Donald

A Rams még több pénzt talált a sapkájában zsebében és továbbra sem Aaron Donaldra költötte. Most jobb oldali tackle-jük, Rob Havenstein szerződését hosszabbították meg 4 évvel, így a kiváló játékos az eredeti szerződését megtoldva 2022-ig játszik majd az angyalok városában. A szerződés 32,5 millió dollárról szól, amivel Havenstein a harmadik legjobban fizetett jobb oldali tackle lesz.

 

Havenstein az utóbbi három évben 43 meccsen kezdett és összesen 2698 snapet töltött a pályán a Ramsben és második körös falemberként a liga jobb tackle-jei közé küzdötte fel magát. A PFF értékelései szerint a legalább 2000 snappel rendelkező jobb oldali tackle-ök közt a 11. legjobb játékos.

 

 

Havenstein csatlakozik Gurley-hez és Cookshoz a hosszabbított játékosok táborában, miközben a védőoldalon a Rams a holtszezonban megszerezte Suh-t, Peterst és Talibot is, a legjobb játékosuk, Aaron Donald viszont még mindig távol marad a csapattól és nem edz, illetve nem is játszik, míg nem kap új szerződést – állítása szerint.

 

Viszont mielőtt megint előjönne, hogy rossz ötlet Donald előtt szerződtetni más játékosokat, vegyük azt is figyelembe, hogy így a front office pontosan fogja tudni, mennyi elkölthető kerete lesz Donaldra. Ráadásul egy újabb fiatal, pályafutása csúcsát majd csak a következő években elérő játékost láncoltak magukhoz, ami sosem rossz dolog.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!