About the author

13 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Szerintem Prescott egy évet még biztosan kapni fog egy új OC mellett. Aztán, ha ott se tud maradandót alkotni, akkor elköszönnek tőle. A Cowboys még is csak ráfázott arra döntésre, hogy nem Romo-t tették vissza a csapatba.

 2. 2

  daggobert

  Ugyanezek az edzők egy komplett támadó fallal, és a mostaniakhoz képest komoly elkapó játékosokkal, csak egy bírói tévedésre voltak hogy főcsoport döntőt játszhassanak. Lehet itt a ligában az edzői stáb bármennyire kreatív ha gyenge a játékos állomány. Nagyon közel vannak már a csapatok egymáshoz, elég pár egyéni buta hiba, és borul az egész meccs, hiába volt a ledzseniálisabb game plan kidolgozva.

 3. 3

  acsdav2

  Bírói tévedés?

 4. 4

  Debreceni József

  Romo nagyon jó qb volt de vele sem lett gyűrű a vége, soha. Az edzői stábot kellett volna már rég kivágni, ahogy Houstonban ia ezt kellett volna tenni, nem hosszabbítani BoB-vel.

 5. 5

  Kopi3.14

  Másik olvasatban megálltak azon a szinten a liga meg fejlődött közben. És az már kevés

 6. 6

  acsdav2

  Na, de az a 2016-os csapat nagyon jó volt. Korábban egyik Romo vezette csapat se volt annyira jó. Romoval szerintem a SB-ig eljutottak volna.

 7. 7

  Debreceni József

  Nem volt az jobb csak mérőben más. Nem egy pocket qb volt hanem egy új, mozgékony, plusz jött egy új futó. Emiatt teljesen új playbook kellett, ami addig a Boyz-tól mérőben új volt, meg is lepték a lígát. A baj csak az hogy a playbook azóta sem változott, elment a legjobb wr aki ha nem is volt már a csúcson de mindig figyelni kellett rá, meg tudta nyújtani a pályát, az aranykezű biztos célpont TE meg visszavonult. Az edzői gárda meg baszott bármit is változtatni azóta is. Nem a csapatot kell lesajnálni, az edzőket kell kivágni.

 8. 8

  Frank Guerilla

  2007, 2014 versenyben, persze azok Romo miatt voltak főleg olyan jók. Nálam a 2014es viszi a pálmát. Azt a csapatot még jobban lesajnálták mint a ’16ost amikor megsérült Romo. Ahhoz képest a szezon során a szurkoló végre elhihette, hogy bármilyen helyzetből képesek nyerni Romoval (Rams elleni meccs pl.).

 9. 9

  Frank Guerilla

  Azóta már nem köntörfalaznak, rossz volt az ítélet.

 10. 10

  Frank Guerilla

  A legutolsó meccs-képen Hurns annyira egyedül van, hogy tán magányt érzett, a legközelebbi védő neki háttal. Prescott kerek-perec szarul játszott az első három meccsen.

 11. 11

  acsdav2

  De mi volt az? :D Ezt szeretném tudni :)

 12. 13

  acsdav2

  1. Oks. Én a 16-os Divisional Roundra gondoltam, mert a cikk Prescottról (is) szól. Azért nem tudtam mire gondolhat. :)
  2. Ha megadják TD-nek, akkor se biztosan nyer a Cowboys. Rodgers 2 perc alatt gond nélkül végig ment volna.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team