Connect with us

Hír

A Falcons megint nem tudta legyőzni legnagyobb gyengeségét

Az Atlanta Falcons offense az egyik legerősebb a ligában, de mégsem tud tartósan a legeredményesebbek között maradni. Steve Sarkisian érkezése óta szenved a csapat a Red Zone-ban, tavaly év elején a liga hátsó felében tanyáztak Red Zone hatékonyságban, amin az év végére javítottak, de a rájátszásban mégis ez lett a vesztük.

 

Azt hinné az ember, hogy az offseasonben a csapat és a támadókoordinátor minden erőforrást arra használ, hogy ezt a kiemelten fontos problémát megoldják. A Kickoff mérkőzés után mégis értetlenkedő arccal állunk a Falcons offense megtorpanása mellett, mert ugyanott tartanak, mint kiesésük napján. A mérkőzés után a vezetőedző, Dan Quinn sem mehetett el szó nélkül ez mellett.

 

 

 

Változtatnunk kell azon, hogy nem tudunk pontokat feltenni a táblára. Ma nem voltunk képesek erre. A mérkőzés többi elemében jók voltunk, de ezt nem tudtunk megvalósítani azon a szinten ahogy szerettük volna.

 

Visszafogott szavak a főedzőtől, én ennél sokkal idegesebb lettem volna és abban is bizonytalan vagyok, hogy sikerül-e változtatni, ha fél év alatt semmire se mentek. A Falcons 17 játékot hívott az Eagles Red Zone-jában, Matt Ryan ezek alatt mindössze egyetlen passzt értékesített kilenc kísérlete közül. Nagyon úgy tűnik Julio Jones megjátszásán kívül egyáltalán nincs ötlet mitévők legyenek. Ilyen hatékonysággal pedig ki is húzhatjuk őket a Super Bowl esélyes csapatok közül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!