Connect with us

Hír

A Jets érdeklődik Bell iránt

Erősödnek azon a hangok, hogy a Steelers elcserélné Le’Veon Bellt, aki továbbra sem jelent még meg a csapatnál és nem is tűnik úgy, hogy ezt hamarosan megtenné. Állítólag több csapat is érdeklődik, a New York Daily News információi szerint a Jets az egyik ilyen csapat, akik megkeresték már a Steelerst egy csere kapcsán.

 

Mennyibe kerülne Bell? A Steelers tudja, hogy minden bizonnyal kaphatnának érte egy harmadik körös kompenzációs picket 2020-ra, így ez lehet a kiindulási alap, ennél kéne a Jetsnek jobbat ajánlania.

 

 

És mennyit hajlandó feladni a Jets? Na ez jó kérdés. Ugyebár nehezíti a helyzetet, hogy Bell nem köthet új csapatával hosszú távú szerződést, csak a szezon után – habár az idei évre még megnövelheti a Jets a fizetését, ha szeretné. A Jetsnek kellene valami biztosíték arra, hogy Bell hajlandó velük a szezon után leülni és hosszú távú szerződésről tárgyalni.

 

A Jetsnek egyébként van pénze bőven Bellre – jövőre 107 millió dollár helyük van a sapka alatt -, így megtehetik akár azt év végén, hogy egy erősen frontloaded, több évre vonatkozó és nagy százalékban garantált összegű szerződést raknak Bell elé, aminek minden bizonnyal ő is örülne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!