Connect with us

Hír

A kivágását kérte a Titans elkapója, meg is kapta

Rishard Matthews az egyik nashville-i hírportálnak fejezte ki elégedetlenségét, amiért a csapat nem használja őt eléggé a pályán, ezért arra kéri a Titans vezetőségét, hogy bocsássák el a csapattól. Jon Robinson general manager pedig eleget tett a kérésének.

 

 

Matthews a teljes offseasont kihagyta sérülés miatt, a szezon startra viszont makk egészségesen vállalta a játékot, de alig kapott szerepet a passzjátékban. Csak a támadó snapek felén volt a pályán, és mindössze 6-szor dobta felé a labdát az aktuális irányító. A korábbi években ő számított a legjobb elkapónak a csapatban, ezért úgy érezte, hogy nem ezt érdemli, és a kivágásáért könyörgött.

 

Két évig én voltam a lead receiver, aztán hirtelen azon kapom magam, hogy nem kezdek, és alig játszom. Ostobaság a sérülésemre hivatkozni, az már a múlt, nézzétek meg a targetjeimet és snap countomat! Az mindent elmond a csalódottságom okáról.

– nyilatkozta Matthews.

 

A korábbi Dolphins elkapó 2016-ban csatlakozott a Titanshez, ahol máig 118 elkapásból 1740 yardot és 13 TD-t szerzett. Kivágásával $2,5 millió halott pénzt nyelt be a csapat, viszont több, mint $6 milliót felszabadítottak. Ez már csak azért is érdekes, mert a nyáron hosszabbítottak vele a csapatnál, igaz, az csak egy opciós lehetőség volt a Titansnek a 2019-es folytatásra. A 28 éves elkapó távozásával csak újonc szerződésük alatt játszó elkapók vannak a rosteren, ahol a legrutinosabb játékos így a harmadéves Tajae Sharpe lett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!