Connect with us

Érdekességek

A liga negyedének csereirányítóit a Browns adja

Elképesztően hihetetlen érdekességre, statisztikára bukkant a cleveland.com, ugyanis arra derítettek fényt (eddig vagy nem vett észre senki, vagy elsiklottunk felette), hogy a liga negyedének csereirányítójának szerepében korábbi Browns játékos tetszeleg jelen pillanatban.

 

Ez tehát azt jelenti, hogy jelenleg nyolc csapatnál egy rossz snapre van a kezdőtől egy olyan irányító, aki nem volt elég jó ahhoz, hogy irányító legyen Clevelandben.

 

DeShone Kizer, Green Bay Packers

Kizer 15 meccsen kezdett a Brownsban tavaly, aztán elcserélték Rodgers mögé, hogy megvívjon Hundley-val, amit sikeresen vett, hiszen Hundley-t elcserélték Seattle-be.

Cody Kessler, Jacksonville Jaguars

Kessler nyolc meccsen kezdett a Brownsban 2016-ban, majd egy hetedik körös pickért cserélték Jacksonville-be, ahol ő lesz a csere Bortles mögött.

Colt McCoy, Washington Redskins

McCoy 21 meccsen kezdett a Brownsban 2010 és 2011 közt. Most Alex Smith cseréje és nemrég kapott egyéves szerződéshosszabbítást.

Josh McCown, New York Jets

McCown 11 meccsen kezdett a Brownsban 2015 és 2016 közt, majd a Jetsbe távozott, ahol most az idén draftolt Sam Darnoldot mentorálja.

Brian Hoyer, New England Patriots

Hoyer 16 meccsen kezdett a Brownsban 2013 és 2014 közt, tavaly pedig San Franciscóból került a Patriotshoz.

Brandon Weeden, Houston Texans

Weeden 20 meccsen kezdett a Brownsban 2012 és 2013 közt, majd egy meccset nyert is a Texansban, kivágták, majd újraigazolták most márciusban.

Brock Osweiler, Miami Dolphins

Osweiler ugyan nem játszott a Brownsban, de náluk töltötte az edzőtábort, miután egy második körös picket kaptak azért a Texanstól, hogy átvállalták a fizetése nagy részét. Jelenleg a Miami második számú irányítója, bár közel volt ahhoz, hogy kivágják.

Robert Griffin III, Baltimore Ravens

RG3 öt meccsen kezdett a Brownsban 2016-ban, jelenleg pedig hivatalosan a Ravens második számú irányítója. Az jó kérdés persze, hogy meddig meddig, sokan egy cserét vizionálnak a számára, hiszen nem fogják Lamar Jacksont harmadik számú irányítóként tartani sokáig a rosteren.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!