Connect with us

Hír

Amendola lenne a Dolphins sikerkovácsa?

Nem várt szezonkezdetet produkált a Miami Dolphins csapata. A tavalyi csalódást keltő idény után Tannehill visszatérésével 3-0-ás starton vannak túl, és ha sikerül vasárnap nyerniük a Patriots ellen idegenben, akár komoly lépéseket is tehetnek a csoportgyőzelem felé.

 

 

Adam Gase megint azt az arcát hozza, amivel a 2016-os szezonban rájátszásba vitte csapatát, ám most más kapja a dicséretek sokaságát. Méghozzá egy olyan játékos, aki már látott egy s mást a fociban, többszörös bajnok, és tudja, milyen érzés igazi bajnokok keze alatt dolgozni. Ő a most “hazatérő” Danny Amendola, aki bár ismét a Gillette Stadiumban léphet pályára, immár Dolphins mezben teszi mindezt. A csapattársai odáig vannak Amendoláért, és ezt nem félik magukban tartani.

 

Tankönyvmi módon futja a route-okat, de tényleg. Minden playben tudja mi lesz a feladata, hova kell mozognia, sosem gondoltam, hogy ilyen szinten játszik. Rengeteget lehet tőle tanulni, és Danny is sokat segít nekünk fiataloknak a fejlődésben, igazi példakép számunkra.

 

Ezek Jakeem Grant szavai voltak, de elkapótársa, DeVante Parker is osztozik a véleményén.

 

Akármit mond az edzőnk playhívásnál, Danny szinte lerajzolja nekünk. Mintha egy elkapó és támadókoordinátor lenne egyben. Mindent megjegyez, és még akkor is felsorolná neked a route-okat, ha este felhívod miután már vége az edzésnek. Hatalmas pluszt adott hozzá a keretünkhöz, pályán és pályán kívül egyaránt.

 

Nem csak az elkapók azok, akik felnéznek rá, Walt Aikens arról beszélt, hogy egy olyan rendszerből jött hozzájuk, ami tudja hogyan kell győzni, és minden ott megszerzett tudását átadja a csapatnak. Nem csak ő érkezett a rettegett csoportriválistól, hiszen Brandon Bolden szintén Miamiban kötött ki az idei Patses búcsú után. Adam Gase mindkét ex-Patriotsos játékosával nagyon elégedett.

 

Imádják ezt a játékot. Imádnak edzeni. Olyan plusz tesznek hozzá a csapathoz ezáltal, ami mindenkire motiváló hatással van a pályán. Mindketten vér profik, nagyon kevés játékosban láttam ilyen szintű elszántságot. Örülök, hogy nálunk is hozzák ezt a szintet, kettejükkel előrébb tartunk.

 

A Dolphins 2008 óta nem nyert a Patriots otthonában, ennél nagyobb esélyük egy jó darabig nem lehet rá mint most. És ki tudja, lehet pont Amendola szerzi majd a győztes TD-t.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!