Connect with us

Hír

Antonio Brown be se nézett a Steelers edzésére hétfőn

Az NFL egyik legkiválóbb elkapója, Antonio Brown nem ment el csapata, a Pittsburgh Steelers hétfői edzésére. Ez még úgy is meglepő húzás, hogy a hétvégi Chiefs elleni vesztes meccs alatt láthatóan nagyon dühös volt csapattársaira és edzőire is, majd a mérkőzés után dühösen ment az öltözőbe és senkinek sem nyilatkozott. Azóta sem tudnak róla semmit a csapatnál. Miután egy Twitter kritika alá az írta, hogy “Cseréljenek el”, ez azért nem annyira meglepő húzás.

 

A vezetőedző, Mike Tomlin nem nyilatkozott az esetről a mai sajtótájékoztatón (csak elismerte, hogy valóban nem volt ott az edzésen), és nem is kívánt hozzáfűzni semmit Brown távollétéhez és a tweetjéhez sem. Mindössze annyit említett, hogy beszélni fog a játékossal, hiszen már régóta érik. A tegnapi Brown Twitter kritika alá írt válasza, a  “Cseréljenek el” egyébként alaptalan, mivel persze esze ágában nincs a csapatnak ezt megtenni, meg nem is tudnák ezt pénzügyileg megvalósítani.

Brown ügynöke, Drew Rosenhaus egyébként cáfolta, hogy a tweetnek bármi köze lenne Brown távollétéhez, nem akarja, hogy elcseréljék és személyes okokból maradt távol a Steelerstől hétfőn.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!