Connect with us

Hír

Az utóbbi két nap nagyobb mozgásai

A tegnapi napra több, mint 1000 játékos vesztette el állását. Közel sem volt időnk mindenkiről írni, főleg a Donald deal és a Mack trade árnyékában, úgyhogy most megpróbáltam összeszedni, hogy milyen nagyobb nevű játékosok kerültek lapátra vagy milyen érdekesebb roster-mozgások történtek az elmúlt két napban.

 

A Cowboys nagy meglepetésre kivágta Dan Bailey rúgót, aki egész eddigi karrierjét Dallasban töltötte és a liga egyik legjobb rúgójaként kezelhettük az utóbbi években – ő a második legpontosabb kicker az NFL történetáben.

A Ravens kivágta a korábbi első körös Breshad Perrimant.

A Broncos kivágta Paxton Lynchet és a helyére a korábbi Browns-irányítót, Kevin Hogant hozták.

A Giants kivágta a tavalyi harmadik körös irányító Davis Webbet. A csapat ugyebár idén draftolta Kyle Laulettát a negyedik körben. Érdekesség, hogy a Giants 7 játékosra adott be waiver kérelmet és hatot meg is szerzett magának (mindkettő a legmagasabb szám az NFL-ben) az 53-as keretszűkítést követő napon.

A Patriots mindössze három elkapót tartott rosteren szombat este, majd vasárnap felvettek kettőt a waiverről, a korábbi seahawksos Amari Darboh-t és a korábbi jetses Chad Hansent.

A Patriots egyébként megvált Mike Gillislee-től, akit a Saints igazolt le.

A Bengals kivágta, majd egy nappal később vissza is igazolta a defensive end Michael Johnsont. A tigrisek vitték el Christian Hackenberget a gyakorlócsapatukba.

A Broncos megvált tavalyi harmadik körös elkapójától, Carlos Hendersontól.

Vikings kivágta a DE Brian Robisont, illetve visszavonult a csapattól a cornerback Terrence Newman. Utóbbi csatlakozik az edzői stábhoz Minnesotában.

A Chargers eldöntötte a kicker-kérdést, Caleb Sturgis lesz a kezdőjük, miután kivágták Roberto Aguayot.

Bills kivágta Corey Colemant, akit a Brownstól szereztek meg körülbelül két héttel ezelőtt.

A Panthers IR-re tette a bal oldali tackle Matt Kalilt, viszont nagy meglepetésre visszatért edzésre Daryl Williams, egy hónappal durva térdsérülését követően (kiment a térdkalácsa és elszakadt a középső keresztszalagja).

 

A lista nem teljes, ha úgy érzitek kihagytam valaki fontosat, jelezzétek kommentek közt. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!