Connect with us

Hír

Brady: Reméljük Gordon keményen dolgozik és a csapatot helyezi előtérbe

A Patriots megszerezte egy kondícionális ötödik körös pickért cserébe Josh Gordont a Brownstól. Ez volt a Patriots elkapó-keringő legújabb köre, hiszen ebben a ligaévben ez volt a 28. WR-tranzakció, amit a Patriots végrehajtott – Corey Colemant vágták ki, hogy helyet szorítsanak Gordonnak. Tom Brady még nem tudja, mit várjon új csapattársától, de reméli, hogy jól működik majd a kapcsolat.

 

 

Utálok jósolni és ezért nem is fogok. Nem fair, hiszen sosem találkoztam még Josh-sal, pont ahogy nem találkoztam néhány játékossal korábban, akik az utóbbi hetekben érkeztek. Remélhetőleg keményen fog dolgozni, a csapatot helyezi előtérbe és tud nekünk segíteni abban a szerepben, amit ebben a csapatban be fog tölteni.

 

Gordon mindössze 11 meccset játszott azóta, hogy 2013-ban a legtöbb yardot szerezte a ligában. A Patriotsnak viszont nagyon kellett egy ilyen mélységi célpont, hiszen nem nagyon volt ilyen a rosteren, ez pedig kihatott a támadósor teljesítményére is. A passzok mindössze 41%-a ment elkapók felé (ez a legkevesebb a ligában), úgynevezett “robbanékony” játékokban a középmezőnybe estek vissza az első két hét alapján a tavalyi második helyhez képest, a védelmek pedig sokkal jobban tudtak Gronkra fókuszálni így, hogy a szélen nem volt túl veszélyes a Pats.

 

Meglátjuk, hogy bejön-e a Patriotsnak ez a lépés, lehet Gordonból egy Randy Moss, de lehet egy Chad Ochocinco vagy Albert Haynesworth is. Az biztos, hogy minimális kockázatot vállaltak Belichickék, hiszen az ötödik kör nem egy nagy ár. Kissé érthetetlen is, hogy nem volt más csapat, amelyik ezt megadta volna a Brownsnak, akik így konferencián belül cserélték el az ultratehetséges játékosukat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!