Connect with us

Hír

Cameron Wake: a ligát csak az irányítók egészsége érdekli

A Miami Dolphins egyik kiváló védője, Cameron Wake elég érdekes kijelentéseket tett azzal kapcsolatban, hogy az NFL hogyan és milyen mértékben foglalkozik egyes játékosok testi épségével. Miután látta, hogy több csapattársa is súlyosabb sérüléseket szenved, mint például egy ACL-szakadás, a ligát megtámadva azt állítja, hogy addig nem érdekli őket különösebben az ilyesmi, amíg egy irányító nem szenved ilyen vagy ehhez hasonló sérülést.

Mindenki tudja, hogy az NFL érdekelt a játékosok egészségének védelmében, de ez sokszor attól függ, hogy milyen poszton van az adott játékos. Ha ez tényleg a focisták védelmére szolgál, akkor mindenkinek részesülnie kellene belőle, nem csak bizonyos embereknek. Szóval nekem kellene feláldoznom magam az irányító épségéért? Az én egészségem van olyan fontos, mint Tannehillé, vagy bármelyik másik irányítóé, nem? Ez egyáltalán nem igazságos. Például neki mehetsz a futóknak, az elkapóknak, de amint egy irányító fut, akkor a szabályok is változnak. Azóta érzem ezt, amióta csak játszom, és azóta zavar is.

Biztosan közrejátszik Wake véleményében, hogy az utóbbi napokban merült fel probléma azzal kapcsolatban, hogy mi számít szabályos és mi szabálytalan szerelésnek az irányítókkal szemben. A végső lökést pedig a csapattársa, William Hayes sérülése okozta, melyet az Oakland Raiders ellen szenvedett el, mikor megpróbált elkerülni egy ilyen szabálytalanságot és a vele járó büntetést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!