Connect with us

Coin Toss

Coin Toss feat. Majompercek – Ezekre a meccsekre fogadj a héten!

Bizonyára sokan hiányoljátok azt a rovatunkat, ahol fogadási tippeket, ötleteket, tanácsokat adunk az éppen aktuális meccsnapokra. A jó hír, hogy nem lesz többé hiány ebből sem, hiszen közös projekt indult el a Sport TV nagyszerű kommentátora, Kun Zsolt és a Fűzővel kifelé! által, ami pont ezt az igényt elégíti ki.

Valószínűleg sokan ismeritek már Zsoltot, művésznevén Makát, hiszen amellett, hogy hétről hétre feltűnik Kovács Sanyi, Bencsics Márk vagy éppen Buday Zoli oldalán, mi is írtunk róla egy kétrészes portrét (első rész —> ITT, második rész —> ITT), ahol bemutattuk, hogyan is keveredett ő a Sport TV képernyőire. Nos, Maka ötletén felbuzdulva, belevágtunk ebbe a kis sorozatba, ami eddig egészen jól sikerült, még akkor is, ha nem minden tippünk ült.

A projekt lényege, hogy egy kötetlen videó keretein belül előre tekintünk az elkövetkezendő játékhétre és megbeszéljük, ki mire tenne, milyen fogadási ajánlatokat tart kecsegtetőnek. Fogadjátok szeretettel a negyedik heti adást, ami ha esetleg nem venne el kellő mennyiségű percet a napotokból, akkor nézzétek vissza az első, második és harmadik fordulóra készült felvételeket is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!