Connect with us

Hír

Eldőlt: Bell kihagyja az alapszakasz első fordulóját

Korábban már megírtuk, hogy James Conner minden bizonnyal akkor is kezdene a Browns elleni nyitómeccsen, ha Bell mégis úgy döntene, hogy beszünteti holdoutját. Immáron hivatalos, hogy a másodéves futó fog kezdeni, hiszen Bell az alapszakaszra is áthozza a holdoutját.

 

 

Magyar idő szerint szombat este 10-ig kellett volna megjelennie a csapatnál a futónak ahhoz, hogy pályára léphessen a nyitófordulóban. Ez nem történt meg, így a Steelers Bell nélkül utazott Clevelandbe, bebiztosítva ezzel, hogy nem lép pályára. A távolmaradása innentől $853 000 dollárjába fog kerülni meccsenként, és egyes riportok szerint akár a 10. hétig is eltarthat. Ennek a veterán csapattársai nem feltétlen örülnek, hiszen nekik most lehet az egyik utolsó esély gyűrűt szerezni, amire Bell-lel jóval több esélyük van. Na meg persze kérdés, hogy ez hosszú távon mennyire hat majd ki a támadójátékra.

 

Egy pár meccses időszakra eddig mindig sikerült őt pótolni nála jóval gyengébb képességű futókkal is, de ha ezt a 10 meccses időszakot nézzük, az már lehet nehezebb feladat lesz, hiába dicsérték agyon Conner játékát az előszezonban. Bár tele van Big Ben jó célpontokkal, Bell Antonio Brown szinten hozott elkapásokban, és egy ilyen kiesésnek általában ára van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!