Connect with us

Érdekességek

Ezért ne bízd UDFA tackle-re az irányítód életét első héten

Sokáig úgy tűnt, hogy Joel Bitonio veszi majd át Joe Thomas helyét a támadófal baloldalán. Azonban nem Clevelandben lennénk, ha nem egy draftolatlan újonc játékosra bíznák inkább Tyrod Taylor vakoldalának védését.

 

 

Hogy a Hard Knocks, Bitonio LT-ként nyújtott edzésteljesítménye, vagy az posztváltás eredményezte elégedetlenkedése hozta meg a döntést, nem tudjuk, csak azt, hogy Hue Jackson az újonc Desmond Harrisont nevezte a kezdőbe a támadófal baloldalára, így Bitonio megtarthatta eredeti posztját. Bár nem feltétlen a tehetsége miatt lett draftolatlan, azért nem sok csapat merné bevállalni az első héten egy ilyen játékos kezdetését. De mind tudjuk, hogy a Cleveland Browns nem egy átlagos franchise.

 

Nos, a csapat hosszabbítás után sem tudott dűlőre jutni a Steelersszel, és döntletlennel zárult a találkozó. Az a találkozó, ahol Harrison nem játszott valami jól. A Pro Football Focus adatai szerint összesen 6-szor engedett nyomást az oldaláról, ennél csak három játékos engedett többet az első héten: Ereck Flowers, Julien Davenport, és Ryan Schraeder. A hat nyomásból egy sack és öt siettetés formájában érkezett, plusz három büntetést is összeszedett. Voltak bíztató megmozdulásai, az atletikussága tényleg elképesztő egy ekkora behemóthoz képest, de mit sem ér, ha simán ellökik a védők, vagy ha nem elég magabiztos a falban.

 

Vélhetően nem fognak mást kezdetni a helyén, de nagyon hamar össze kell kaparnia magát, ha a kezdő ötösben akar maradni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!