Connect with us

Szerződések

Ezt nem tudta überelni a Raiders

Khalil Macket előbb két első körös pickért cserébe megszerezte, majd rögtön az NFL valaha volt legjobban kereső védőjévé tette a Chicago Bears. Nagyon komoly számokról van itt szó, Aaron Donald is messze van tőle, nem csoda, hogy a viszonylag szegény Raiders ezt nem tudta überelni.

 

 

Az eddigi legnagyobb védőszerződés Von Milleré volt: a kiváló pass rusher 6 évre 114,6 millió dollárért írt alá. Az évi 19,1 millió dolláros fizetése akkor a cap (155,27 millió dollár) 12,3 százalékának felelt meg. Mack most évi 23,5 millió dollárt vihet majd haza, ami a 177,2 millió dolláros cap 13,3 százaléka. Ez az egy százalék nem tűnik soknak, de ha 100 milliókról beszélünk, azért nem jön rosszul (bár ha az 5. éves opcióját is számoljuk, akkor 22,1 millióra csökken az átlagos fizetése, ami 12,5 százaléka a capnek). Mack tehát minden téren

 

[quote]a liga valaha volt legjobban kereső védőjátékosa.[/quote]

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások