Connect with us

Hír

Flowers nem csak béna, de nem is szorgalmas

Ereck Flowersnek, a Giants korábbi első körös pickjének és jelenlegi jobb oldali tackle-jének nem volt túl jó napja a Jaguars elleni első fordulós találkozón. Persze ez alapvetően nem meglepő, hiszen a Jaguars védőfala az egyik legjobb a ligában, Flowers pedig nem a legjobb tackle az NFL-ben. Az első játék során így verte őt meg Calais Campbell, aki egész meccsen dominált.

https://twitter.com/barstooltweetss/status/1038841258960191489

És persze ez még nem akkora probléma, nem is feltétlen várjuk el Flowerstől, hogy meg tudja tartani Campbellt. Azt viszont szerintem mindenki elvárhatja egy kezdő játékostól (de még egy cserétől is), hogy igenis felkészüljön az ellenfeléből és kövessen el mindent, hogy a képességeihez mérten a lehető legjobban elvégezze a feladatát. Flowers ezt sem tette még, ráadásul még csak el sem titkolta.

 

Azt mondta ugyanis másnap a riportereknek, hogy nem tudta, hogy Calais Campbell nem sebességből, hanem inkább erőből dolgozik. Ezért próbált minél jobban kifelé lépni, hogy sebességből ne verje meg őt Campbell, aki aztán simán befelé húzott és könnyedén verte meg Flowerst.

 

Na de hogyan lehetséges az, hogy Flowers nem tudta ezt Campbellről? Még ha nem lenne 10 évnyi meccsfelvétel, akkor is elég lenne ránézni a csávóra. Egy 2 méter magas, 136 kilós szörnyetegről van szó. Ránézésre is nyilvánvaló, hogy inkább erőből, mint sebességből él. De még ha ez nem is lenne egyértelmű, meg lehet nézni róla a meccsfelvételeket, 2008 óta van a ligában, játszott már pár találkozón. Nem mellesleg sokszor belső védőfalemberként, tehát teljesen abszurd, hogy ő egy sebességből élő pass rusher lenne.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!