Connect with us

Hír

Gronkot majdnem Detroitba cserélte a Patriots

Rob Gronkowski ma éjjel a Lions ellen lép pályára a Patriots színeiben, de nagyon könnyen lehetett volna ez pont fordítva is. Ugyanis a két csapat borzasztóan közel volt ahhoz a draft hetében, hogy összehozzon egy blockbuster cserét, aminek keretében a négyszeres első csapatos All-Pro tight end költözött volna Detroitba.

 

 

Az üzlet akkor dőlt dugába, mikor Gronk megtudta, hogy el akarják cserélni, ugyanis akkor a visszavonulással fenyegetett. Adam Schefter információi szerint Gronk még csak fel sem vette a telefont a Lionsnek, annak ellenére, hogy két korábbi Patriots-alkalmazott, Bob Quinn és Matt Patricia uralkodnak a Lionsnél.

 

Ezután a Patriots és Gronk találkoztak, megbeszélték a dolgokat, hogy Gronk játszani fog a csapatnál, ezután pedig visszamondták a trade-ajánlatot. Azt nem tudni, pontosan mik lettek volna a csere részletei, de egy első körös pick elég nyilvánvalónak tűnik, amivel a Patriotsnak három választása is lett volna a top32-ben az április végi drafton. A Lions azzal a pickkel végül Frank Ragnow támadófalembert választotta ki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!