Connect with us

Hír

John Lynch meggondolta magát Josh Gordonnal kapcsolatban

Amikor felmerült, hogy Josh Gordon mindenképp távozik a Brownstól, ő két csapatot nevezett meg, ahol szívesen játszana: a Cowboyst, és a 49erst. Utóbbi general managere, John Lynch nem is söpörte félre az ötletet, ám később meggondolta magát.

 

 

Több szempontból is ideális lett volna a két fél “házassága”. Kyle Shanahan a Browns OC-jaként 2014-ben már dolgozott együtt az elkapóval, mint ahogy az edzői stábból Richard Hightower (ST Coord.), Mike McDaniel (running game specialist) és Jeff Hafley (DB coach) is annak a stábnak a része volt, a 49ers Marquise Goodwin sérülése miatt rászorulna egy produktív elkapóra valamint Kalifornia államban legális a fű. Mondjuk az a szezon nem éppen Gordon megbízható arcát mutatta meg, hiszen 10 meccses eltiltás a ligától, egy DUI letartóztatás és egy kihagyott edzések miatti eltiltás is színesítette az idényét. Lynch nem félt kikérni kollégái véleményét Gordon kapcsán, és lehet pont ez volt a mozgatórugója annak, hogy kihátrált a trade-ből.

 

Ők ott voltak vele Clevelandben, így elég jól ismerik a személyiségét. Egy nagyszerű tehetség rengeteg kérdőjellel, ez elég nyilvánvaló, így mi is mérlegeltünk a cserét illetően. Az egyik serpenyőjében ott van, hogy az egyik legjobb célpontunk lehetett volna, a másikban meg az, hogy a másfél év alatt kiépített öltözői légkörünket egy pillanat alatt le is rombolhatja. Feltettük a kérdést, hogy tényleg ezt akarjuk, és a válaszunk az volt, hogy nem. Rengeteg szabadügynökre megkaptuk már a kommenteket, hogy miért nem igazoljuk le őket, de ha megnézik, rengeteg munkánk volt azért, hogy a rosterünk úgy nézzen ki ahogy most. Ugyanakkor megnyugtatok mindenkit, hogy mi sem becsukott szemmel nézzük a piacot, és ha azt látjuk, hogy valaki tényleg bizonyítani akar a csapatunk mezében, azt megkínáljuk szerződéssel.

– mondta Lynch.

 

Gordon végül a Patriotsban kapta meg vélhetően az utolsó esélyét, hogy megmentse NFL karrierjét, méghozzá egy 5. és egy 7. körös pick elcseréléséért. Hogy a 49ers mennyit kínált volna, azt nem tudni, de a Browns az NFC-be szívesebben cserélte volna el, így lehet olcsóbb is lehetett volna. Ám a vele járó rizikó túl drága még egy hátsó körös pickért cserébe is John Lynchnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!