Connect with us

Hír

Josh Rosen akkor fog játszani, amikor eljön az ideje

Nem úgy kezdődött a Cardinals idénye, ahogyan azt ők remélték. Borzasztóan gyenge támadósor és 0-2-es mérleg már a harmadik fordulóra kérdőre vonja az edzői stábot és a vezetőséget egyaránt, amiből nem maradhat ki az elsőkörös irányító csapatba követelése sem.

 

 

Sam Darnold az első, Josh Allen a második, Baker Mayfield minden bizonnyal a negyedik fordulóban kaphatja meg az idei újonc irányítók közül a kezdőt. Ebbe a sormintába követelnék sokan Josh Rosent is már idén, de egyelőre nem erőltetik a fiatal játékos pályára lépését. Steve Keim general manager egy rádióinterjúban azt mondta, hogy Rosen meg fogja kapni a lehetőséget amint az idő úgy látja.

 

Nem akarok nevekkel példálózni, de számtalan olyan irányítót láthattunk már, akik túl korán kerültek a kezdőbe, és ez a karrierjükre is ráment. Semmit nem akarunk vele elsiteni.

– mondta Keim.

 

A szurkolói követelések nem véletlenek. Mike McCoy pocsék munkát végez támadókoordinátorként (hatalmas meglepetés), Sam Bradford szemmel láthatóan szenved a pályán. David Johnson és Larry Fitzgerald sem tudja hozni azt, amit várnak tőlük, és mindez azért, mert az offense képtelen produktív támadójátékra. Konkrétan kevesebb yardot tesznek meg meccsenként mint a Petermannel és Allennel kiálló Bills, ennek feldolgozására hagyok időt.

 

Hogy Rosen azonnali megoldást jelenthet-e az offense jelen állapotában, az kérdéses. Azonban gyakran láthatjuk, mennyit jelent a jövő franchise irányítójának jelenléte a pályán, bár ahogy a Billsnél is láttuk, ha nincs körülötte jó csapat, akkor ő sem tud csodát tenni. Ettől függetlenül kíváncsian várjuk meddig tűrik Bradford és McCoy munkásságát a sivatagban.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások