Connect with us

Érdekességek

Khalil Mack egy félidő alatt megmutatta, hogy megérte a Bearsnek

Khalil Mack nem kezdett a Bearsben és limitált szerepkörben játszott csak a Packers elleni vasárnap esti rangadón, azonban elég volt neki egy félidő is, hogy megmutassa, megérte azt a két első körös picket és a 141 millió dollár összes centjét. Ugyanis az első félidőben folyamatosan rettegésben tartotta a Packers irányítóit (Rodgerst és Kizert is), de a statisztikai lapon is megmutatkozott a teljesítménye: volt egy sackje, egy kiharcolt- és egy összeszedett fumble-je, illetve szerzett egy interceptiont, amit vissza is hordott egy TD-re.

 

A legutóbbi játékos, aki egy meccsen meg tudta ezt csinálni, épp ő maga volt még 2016-ban (12. forduló, vs Panthers), de rajta kívül csak két játékos volt erre képes 2000 óta (Brian Urlacher, Charles Woodson). És ez mind egész meccses teljesítmény, egy félidő alatt soha senki nem volt erre képes (1982-ig visszamenőleg biztosan, azóta vezetik ilyen részletesen a statisztikákat).

 

Nézzük meg videós formában is a teljesítményét. Itt előbb meglöki Cobbot, hogy megnehezítse az útvonalát, majd megveri Bulagát, és miközben földre viszi Kizert, ki is tépi a kezéből a labdát.

 

Nem mutatkozik meg a statisztikai lapon, de az alábbi videóból is jól látszik, mekkora hatása van a játékra. Nyomást helyez Kizerre, akinek fel kell lépnie a zsebbe, ott pedig az újonc és épp első snapjét játszó Roquan Smithszel találkozik. Sack.

Itt pedig az interception return TD-je látható, ahol jól ismeri fel, hogy screen passz jönne, visszalép és megszerzi a labdát, majd vissza is viszi.

Zseni. A Raiders bánhatja, hogy elengedte, a Bears pedig örülhet, hiszen egy ilyen játékos minden pénzt megér.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!