Connect with us

Hír

Mozgalmas nap volt Oaklandben

Minden vita nélkül az Oakland Raiders vitte el a keretszűkítés határidejének napján az NFL-ben, az már más kérdés, hogy jó, vagy rossz értelemben. Az ember nem győzte kapkodni a fejét, lássuk mi is történt.

 

 

Kezdésnek jött a hidegzuhany, Khalil Mack elcserélése, ami alighanem minden Raiders szimpatizánst lelombozott – egyről biztosan tudom, hogy igen. Mark Davis a hírek szerint nem hajlott erre a lépésre, de Gruden hajthatatlan volt, az érte kapott két első körből pedig még inkább a saját arcképére szabhatja a csapatot a jövőben. Az mondjuk érthetetlen, miért küldtek mellé egy második kört is, de ők tudják.

 

A trade vagon azonban itt még nem állt meg, vagy mondhatjuk, hogy itt még nem siklott ki. Reggie McKenzie ugyanis Buffalóban találta meg az ideális csereirányítót A.J. McCarron személyében, és egy ötödik körért elhozta a Josh Allen által amúgy is vélhetően kiszorított korábbi Bengals QB-t. Hogy ez kinek érte meg, azt nehéz eldönteni. A Bills egy ötödik körért cserébe nyelt be negatív cap space-t, plusz két nem túl veretes irányítóval vágnak neki a szezonnak. A Raiders pedig nyert egy backupnak tökéletes játékost, aki reményeik szerint soha nem fog pályára lépni. Természetesen így Connor Cook és E.J. Manuel is lapátra került Oaklandben.

 

A furcsaságok sorozata Martavis Bryant kivágásával zárult, akit még az idei draft első napján hoztak el egy harmadik körért a Steelerstől. A korábban már egy évre eltiltott játékos a hírek szerint ismét eltiltásra számíthat annak ellenére, hogy semmilyen teszten nem bukott meg. Viszont sokszoros visszaesőként nem is kell nagy vétséget csinálnia egy újabb eltiltáshoz, azt azonban nem tudni egyelőre, hogy mi volt az elkapó vétsége. A minimum büntetés számára egy újabb 1 éves eltiltás kellene legyen, ezzel pedig az NFL karrierje alighanem zátonyra futott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!