Connect with us

Érdekességek

Rúgják ki Mike McCoyt!

Erős fenntartásokkal kezeltük Mike McCoy támadókoordinátorrá való kinevezését a Cardinalsnál és aggályaink nem voltak alaptalanok. Az arizonai offense két mérkőzés alatt 6 pontot tudott feltenni a táblára, ezzel nyilván tökutolsók a ligában, de ugyanez igaz, ha yardokról van szó.

 

A Rams ellen a mérkőzés utolsó előtti játékáig kellett arra várni, hogy átlépjék a félpályát, összesen 5 (!) first downjuk volt az egész meccs során, amiből kettő az utolsó drive-ban jött össze totális garbage time-ban. Már alapvetően erre is nehéz mentséget találni, de arra még nehezebb, ahogy a liga egyik, ha nem a legjobb futóját használják.

 

 

David Johnson két éve MVP-szezont produkált, egészen hihetetlenül jól játszott. Akkor meccsenként 31,1 route-ot futott, a csapat targetjeinek 19%-át ő kapta és meccsenként 38,1 air yardot átlagolt, azaz ennyit szállt felé a labda a levegőben. Idén az első két meccsen DJ 16,5 útvonalat futott átlagban, és ugyan a targetek 18%-át így is ő kapja, de csak 8,5 air yardos átlaggal. Ezen kívül azt is fontos megjegyezni, hogy Johnson az útvonalainak 26%-át elkapó posztról indulva (akár slotból, akár szélről) futotta 2016-ban, idén viszont csak 9%-át.

 

Tehát adott egy ligaelit futó, aki elkapásokban talán mindenki fölé emelkedik a mezőnyben – a PFF-nél a legjobb elkapó volt 2016-ban, és nem csak a futók közt… Erre Mike McCoy nem használja ki a legjobb játékosának legjobb képességét, aki ezáltal belemosódik a szürkeségbe. Ez egész egyszerűen megengedhetetlen, főleg úgy, hogy a támadósor egyáltalán nem működik.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!