Connect with us

Hír

Senkinek sem kellettek az első körös bustok

Tegnap-tegnapelőtt lehetett waiver kérelmet beadni a keretszűkítéskor és azt követően kivágott játékosokra és elég sokan csapatot is találtak maguknak, azonban három nem is oly’ régi első körös pick nem kellett senkinek: Corey Coleman, Paxton Lynch, Breshad Perriman.

 

Colemant a 2016-os draft 1/16-os pickjével választotta ki a Browns, majd idén elcserélték egy hetedik körért Buffalóba, majd a Bills is kivágta annak ellenére, hogy borzasztóan állnak elkapókkal és be kellett nyelniük $3,5 milliónyi halott pénzt. Colemannek vannak NFL-szintű képességei, de hozzáállása és mentalitása a jelek szerint nem elég ahhoz, hogy megragadjon egy rosteren.

 

 

Lynchet a 2016-os draft 1/26-os pickjével választotta ki a Broncos, de nem váltotta meg a világot, sőt. Az nem volt meglepő, hogy a frissen igazolt Keenum kiszorította, de a tavalyi hetedik körös Chad Kelly is könnyedén lépte át a depth charton a semmit sem – vagy inkább sok negatívumot – mutató irányítót. A Broncos fizetési sapkájában $3,1 millió halott pénz keletkezett utána.

 

Perrimant a 2015-ös draft 1/26-os pickjével választotta ki a Ravens. Három év alatt összesen négy kezdő meccs van a lábában, sérülések miatt pedig mindössze 17 meccsen volt bevethető három szezon alatt. Így összesen 576 yard és 3 TD jött neki össze, de sosem tudott érvényesülni a Ravens egyébként nem túl impozáns WR-sorában. A hollók $1,8 milliót nyeltek be miatta.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!