Connect with us

Hír

TRADE: Shon Coleman a 49ersé

Ha támadófalember cseréről van szó, a 49ers neve mindig előkerült az idei offseasonben. Most azonban nem ők adtak el valakit, hanem ők vettek, méghozzá a clevelandi Shon Colemant.

 

 

A korábbi harmadik körös játékos tavaly végigjátszotta a szezont a Browns jobboldali tackle-jeként, aki sokáig úgy tűnt, hogy a visszavonuló Joe Thomas utóda lehet a túloldalon. A csapat azonban inkább a guard Joel Bitoniót mozgatja ki LT-nek, Bitonio helyét az idei második körös újonc Austin Corbett veszi át LG-ként, míg az RT a Steelerstől igazolt Chris Hubbard lesz. Coleman így létszámfelettivé vált, és hiába jelentene mélységet a falba, nem volt olyan jó szezonja, hogy ennyit megérjen a Brownsnak.

 

A 26 éves OT tavaly 6 sacket, 9 QB hitet és 49 siettetést engedett az oldaláról, ami ugyan nem a liga legrosszabb teljesítménye, de nem is olyan, amire rábízná az ember az 1/1-es franchise irányítója életét. John Dorsey viszont még ennyire sem értékelte Coleman teljesítményét, hiszen egy 2019-es 7. körös pickért cserébe is hajlandó volt tőle megszabadulni.

 

A 49ers számára kellett egy tapasztalt backup a Staley-McGlinchey páros mögé, miután a csere RT, Gary Gilliam még mindig nem került ki az agyrázkódás protokollból, a szezon pedig jövő héten elkezdődik. Coleman ha átmegy a fizikai teszteken, akkor egy darabig csak a playbookot tanulmányozhatja, de John Lynchet ismerve nem lepődnénk meg, ha lennének jövőbeli tervei a játékossal. Korábban a bustnak hitt Laken Tomlinsonért is cserélt, és sikerült Shanahanéknek egy, a saját rendszerükben használható játékost faragniuk belőle, Colemannel is hasonló tervek lehetnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!