Connect with us

Hír

BREAKING: Wentz kezd vasárnap!

Könnyen lehet, hogy a tegnapi volt Nick Foles utolsó kezdő meccse az Eagles színeiben (hacsak valami probléma nem jön közbe), hiszen szerint Carson Wentz mától kontakt edzéseken is részt vehet, és már az is biztos, hogy ő fog kezdeni a Colts elleni harmadik fordulós összecsapáson.

 

 

Wentz kifejezetten jól mozgott a tavaszi és nyári edzések során és úgy nézett ki, hogy akár az első fordulóra is visszatérhet ACL és LCL szakadásából. Erre nem került sor és elkezdődtek azok a pletykák, hogy az Eaglesnél nem is akarják siettetni visszatérését és akár a 9. heti bye weekig is a partvonal mellett tartanák. Most úgy tűnik, erre mégsem kerül sor.

 

Wentz a riportok alapján még a korábbinál is jobban passzol, hiszen teljes mértékben erre tudott koncentrálni a holtszezon során, az Eagles adatai alapján még sebesebben tudja eldobni a labdát és a mechanikája is tovább fejlődött. Aztán persze úgyis csak élesben derül ki, hogyan is mutat Wentz, ezt pedig minden bizonnyal már most vasárnap megcsodálhatjuk saját szemünkkel is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!