Connect with us

Hír

Wentz még heteket hagyhat ki

A Philadelphia Eagles kicsit megrogyva kezdte az évet, de bajnokhoz méltóan még így sem hagyta kicsúszni kezei közül a győzelmet. Ez elsősorban a védőknek volt köszönhető, mert a támadójáték, Nick Foles vezérletével akadozott. A Super Bowl MVP ezúttal még a közepes teljesítményt is éppen csak súrolta, de edzői kihúzták a bajból.

 

 

A jó játékhívásokra a jövőben is szükség lesz, mert a csapat elsőszámú irányítójáról, Carson Wentzről nem érkeznek jó hírek. Doug Pederson nem kívánta kommentálni a híreket, de nagyon úgy néz ki, hogy a fiatal irányító még hetekig nem lesz bevethető állapotban. Az orvosok egyelőre nem adtak engedélyt neki kontakt játékra, így bizonytalan mikor lehet meg az első mérkőzése a szezonban. A csapat szerencséje, hogy a következő 2-3 mérkőzés abszolút a nyerhető kategóriába tartozik, így lesz ideje összekapnia magát a támadósornak.

 

Foles mellett ugyanis akadtak még gyenge teljesítmények. Zach Ertz több fontos elejtett labdát produkált, de Agholor kivételével az elkapók is haloványak voltak. A futójáték helyenként működött, de összességében a futók sem muzsikáltak jól. Egy jó csapat ismérve, hogy még ezek ellenére is megszerezték a győzelmet, de az látszik, hogy egy élesebb ellenfél ellen ez bizony kevés lehet.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások