Connect with us

Hír

Az Eagles már Bellre gyúr?

A címvédő mindössze 2-3-as mérleget tud felmutatni öt hét után, ráadásul Jay Ajayi, a csapat kezdő futója is megsérült. Eddig is pedzegették már NFL-es körökben, hogy az Eagles esélyes lehet Le’Veon Bellre, most újra erőre kaptak a pletykák. A sasok átstrukturálták Fletcher Cox szerződését (6,5 millió dollárt szabadítottak fel az idei évre), ezzel a lépéssel már 10 millió dollárnyi cap space áll az Eagles rendelkezésére, és ugyan miért lépték volna meg ezt a csapatnál, ha nem azért, hogy egy új játékos beférjen a fizetési plafonba.

 

 

Bell egyébként nagyjából ennyit kóstál most, szóval az Eaglesnél már bele is férne a keretbe. Persze az már más kérdés, hogy Bell hajlandó lenne-e 10 millió dollárért játszani, hisz biztos van olyan csapat, ami a hosszú távú szerződés reményében akár az idei szezonra is új szerződést adna neki. Illetve a Steelers is biztos szívesebben adná oda Bellt egy gyengébb NFC-s csapatnak a regnáló bajnok helyett.

 

Az Eagles egyébként Shady McCoy után is érdeklődött, a korábbi Eagles-futó csak 4 millió dollár körül foglalna a sapkából, ha sikerülne megszerezni a Billstől.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!