Connect with us

Hír

Az NFL új szabálya miatt vétette el Speaks Bradyt egy sorsdöntő játéknál

Hatalmas mérkőzést játszott egymással a Kansas City Chiefs és a New England Patriots, ahol végül a rutinosabb gárda győzött. Nüánszokon múlott a mérkőzés és az egyik ilyen játékból a Patriots jött ki győztesen.

 

 

 

Történt ugyanis, hogy a negyedik negyedben a Chiefs goal line-jához közel megérkezett a nyomás Bradyre, sőt Breeland Speaks kezei már rajt is voltak az irányítón. Azonban a Chiefs védője közül kicsúszott a quarterback és begyalogolt az end zone-ba. Kétségtelenül szerencsés játék, mert szinte azt lehetett feltételezni, hogy ez egy sack, de aztán Speaks kezei közül kicsúszott a játék.

 

A mérkőzés után a védő elmondta, hogy ez azért is történhetett meg, mert félt az NFL új, szigorított szabályától a roughing the passer ítélettől és egy pillanatra ezért elvesztette a koncentrációját, mert úgy érezte, hogy Brady már eldobta. Így nem akarta földre vinni ellenfelét, aki könnyű TD-t ért el. Elmondta, hogy legközelebb inkább megkockáztatja a büntetést, mert az még mindig jobb mint egy kapott TD.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!